Hihetelten Hírek második ki adás

Hihetelten Hírek második ki adás

Nem e szimulálcióban lakunk?

2019. január 22. - HihhetetlenHirek2

Foglalkozok a programozással illetve már máshol is láttam olvastam h egyesek szerint a mi életünk nem más mint egy számító gépen futó program más néven szumilálcióban e vagyunk.

 

Sokan köztük tudósok is elmélkedtem azon h nem egy ufő gyerek garázsába lakunk akinek az volt mondjuk az Egyetemen a szak dolgozata h csináljon egy olyan programot ami egy egész emberi mivoltokat mintáz le. Ha bele gondolunk nem is olyan lehetetlen ez hiszen ha belegondolunk h mi emberek is már mire vagyunk képesek a gépeinkkel akár egy mobil okos telefonnal is nem nehéz tovább gondolni h egy idegen légy mikre lehet képes. A saját képeikkel mert hát valjuk be köz tudott tény h az idegenek messzi messzi fény évnyi távolságokból látogatnak ide és ehhez nem elég h az űrhalyójuk fény sebességgel tudjon szálni. Ehhez bizony a teret hajlítják meg un. féreg lukat létre hozva aminek ha be mennek az egyik végén a másikon jönnek ki pont itt a Főldon. Mi emberek már olyan programot írunk ami képes sakkozni rejtvényeket fejt meg amőbába le győzi könnyedén az emberi ellenfelet sőt okosabb is! Ebből ki indúlva egy olyan civicilázió ami képes tereket hajlítani nem nehéz tovább fűzni a gondolatokat h olyan CPUt tudnak össze rakni ami a mi mai szuper számítógépeink sokszorosának a teljesítményére képesek és ők csak be mennek a boltba és vesznek egy ilyet mintha mi be mennénk venni egy telefont egy plazába! És ilyen teljesítményű CPÚn simán le tudnak szimulálni egy teljes civilizációt! Milyen érdekes ugye h atomi szintig a fizika képes le írni a fizikát a mozgásoknak tőrvényegnek de ha le megyünk kisebb részekre mint pl a molekulák v a kvantum részecskék ott már meg áll a tudomány ezek a dolgok egyszerre több helyen tudnak lenni nem érvényesül az egyenletes mozgás és egyéb Newtomi képletekkel nem lehet kiszámolni h merre megy a kvantum! Miért nem? Talán azért mert ezekre már nem tért ki az Ufő egyetemista gyerek szimilációja ez már hiába a nagy teljesítmény nem programozta bele a CPUba h ezt is ki számolja csak véletlen szerűen működik. Nagyon remélem h még jó pár évig (vagy lehet neki a szimucáliót mióta el indította 1 másod perc se telt el) futtatja külömben arra kelünk h lett egy kék halálunk v egyéb hiba üzenetet dobott a garázsba az Ufő tanuló gébe!

Mit gondoltok erről?

 

Egy kedves olvasótól kaptam ki egészítést egy kicsit még jobban fel csigázandó a többi olvasót:

 

Egy gyakori kerdesbe olvastam h állítólag a holdon talaltlak titkos nyomikat amik arra utalnak h ufők vannak ott. De ebbe az a lenyeg h egy uj epitmenyt véltek felfedezni a NSA tudosai, ami arra utal h ök irányítják a földi szimulaciokat a kis szerkenytyűjükkel. Azota a nasa emberei nagy titkokban tartyák, nem beszeltek rola. Egy kep is kiszivargott amib latbi ahogy probalnak ki-kijutni a féregjukból ezzel iranyitva a földi eletet. A kepet azota is keresem elvileg a kerdest toroltek gyakorirol. Mindenesetre nagyon erdekes!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiheteltenhirek2.blog.hu/api/trackback/id/tr4714582882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása