Hihetelten Hírek második ki adás

Hihetelten Hírek második ki adás

A Permuda három szögről - avagy Ufők-e viszik el a hajót/repülőt

2019. január 24. - HihhetetlenHirek2

Sokan hallottatok már nyílván erről a bizonyos Permuda három szögről ami az Atlani Óceánban van és rengeteg hajó repülő egyéb utazási tárgy veszett el benne. Hívják Ördőg három szögének is. Sokan úgy hiszik h valami féle Ufő rejtek hely lehet az ide tévedő szerencsétleneket egyszerűen el ragadják az idegenek el viszik vizsgálatokra őket vagy talán csak kedvtelésből nem tudni. Van egy olyan fel tevés is h eleve az Ufők nem idegen lények vagyis nem úgy ahogy elkébzeljük hanem a Tengerbe laknak vagyis a Tenger alatt mélyen. Volt egy magas rangú miniszter aki feketén fehéren ki mondta h a Tengerből szállt ki az idegen úrhajó persze nevetség tárgya lett az öreg. A legrémisztőbb az h általában egyetlen túl élő sem marad aki tudna mesélni h mi is történt igazándiból. Van egy olyan elmélet is mely szerint nem más van a Három Szög helyén mint egy dimemzió vagy más néven idő kapu amibe ha bele megy valami más időben vagy a jövőben vagy a múltban köt ki. Nem lehetetlen. Vagy más dimemzióban ami azt jelenti h ugyan úgy egy Főldön csak éppen egy párhuzamos univerzumban (erről a párhuzamos világokról azt hiszem érdemes lesz írni egy cikket szintén nagyon érdekes téma) ami ugyan olyan Mint ez a Főld csak éppen máshol. Lehet h észre sem veszik a hajón/repülőn/bármin utazók h át kerültek egyszerűen csak oda jutnak a többi ember meg aki abban a dimemzióban lakik csak forgatja a fejét h h kerültek oda és persze őrültnek nézik őket. Olyan magyarázat is van h sok ott a mágnes ami miatt meg hülyülnek a kütyük és egyszerűen a hajó el süllyed mert sekélyebb vízbe jut ahol egy kő ki jukasztja az alját a repülő meg le esik mert a belső kompjuterei azt hiszik h már leszállt vagy h ereszkedni kell mert túl magasan van.

Természetesen a szeptikusok azt mondják h ez csak egy városi legenda nem létezik nem történik semmivel sem több baleset vagy katasztófa mint a Tenger többi pontján. Azokat akik Főldön túli jelenésekkel próbálják meg magyarázni azokat kinevetik ellehetetlenítik elhalgattattják. De mi ezt már meg szokhattuk aki kicsit is fogékonyabb az ilyenekre egy legyintéssel el intézik és azt mondják h had hidjen amit akar a tudomány mindent megmagyaráz!

 

Ti mit gondoltok mitől ilyen veszélyes hely A Permuda Három Szög?

Egy kedves olvasó ki egészítése igen igaz engem el kap a hév röktön űrlényekre szellemekre miztikumra gondolok de tejesen egyet tudok érteni vele. Íme:

Az esetek nagy részét a föld mágnesességével magyarázzák, amely az elektronikai eszközökre is nagy hatással van. Ez most is megfigyelhető, épp nemrég történt hogy teljes rendszereket kellett "kezeli"

a föld mágnesességének változása miatt.

 

A másik emlegetett magyarázat pedig amelett szól, hogy a Bermuda-háromszög mediterrán területén jellemzőket a hirtelen, váratlan viharok, zivatarok, esetleges kisebb forgószelek. Képzeljük csak el, hogy nagy hullámok emelkednek, ezáltal süllyedhetnek el a hajók. A repülőgépek pedig szélviharokba keveredhetnek.

 

Nem feltétlen mindig a misztikus, természetfelettire kell gondolni, érdemes megnézni a tudományos háttereket is.

 

Egy másik kedves olvasó gondolatai igen érdekesen hangzik és szánba kell venni:

Vagy az is meg lehet h a loknesszi szőrny huzza azokat a hajjókat lefele én azt is hallottam !! Ki tuggya mi az igaszság?

A bejegyzés trackback címe:

https://hiheteltenhirek2.blog.hu/api/trackback/id/tr4114587122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása